Terminskurser i yoga och meditation,

start för fortsättningsgrupper och senior/mjukyogan v.2 2021!

Vi startar vårens kurser med att var och en gör yoga hemma via en streamingtjänst som jag förmedlar. Förhoppningsvis kan vi träffas igen i Boön längre fram.

Du kopplar upp dig via en länk som jag skickar till dig. Använd datorn, plattan eller mobilen. Det viktigaste är att ljudet är bra. En del kopplar en kabel via mobil, dator, platta till tv:n så att bilden blir stor och ljudet bra. Ev kan du också använda en högtalare till din utrustning. Kontakta mig för ta få en länk och kanske du vill testa din utrustning med uppkoppling till mig.

Jag hoppas att jag kan spela in varje nytt pass samtidigt så att de som vill ha en film kan få det. 

I fortsättningsyogan finns det tre tillfällen, se nedan, och om du vill och har tid så kan du delta vid alla tre tidpunkterna. 

Fortsättningsgrupper: måndagar kl 18.30, tisdagar kl 17.00, torsdagar kl 18.30  12 tillfällen!

Kostnad: 1500 kr för alla veckor.

Första tillfället är gratis. Du kan också betala per vecka, 140 kr, om du känner dig osäker på om du tycker om att följa yogan via etern.

Temat i vår kommer att vara "De tio kropparna". Under hösten har vi gjort 4 avsnitt i detta program. Nu fortsätter vi med Avsnitt 5-8.

5. Den fysiska kroppen - upplevelse av smärta och njutning, mänskligt och gudomligt. Här är du närvarande i världen, utan ovilja eller hat.

6. Glorian - den övre delen av auran, ljusbågen som skyddar mot negativitet, både tankar och bakterier. Här finns ditt immunförsvar och din självkänsla.

7. Auran - det elektromagnetiska fältet som omger allt levande. Muren av ljus som skyddar dig. Här finns ljus, intelligens och elektromagnetiska frekvenser.

8. Den praniska kroppen - den helande livsenergin. Här andas du och här påverkar du ditt tänkande, din energi, ditt liv.

Förhoppningsvis kan vi stilla den vardagliga rastlösa och oroliga energin och landa stadigt i vår egen kropp. Jag och vi alla behöver olika tekniker i dessa tider när vi utmanas på olika sätt. Efter kroppsövningarna kommer det att bli ca 10 minuters meditation.

Senior/Mjukyoga: torsdagar (12ggr) kl 10.00 Övningarna är lättare och mjukare, och kan som vanligt anpassas till varje individ. Vi utgår från stolen och gör även övningar stående och liggande. Detta skonar speciellt knän och höfter. Vi följer samma program som ovan.

Kostnad: 1200:-

Varmt välkommen!

Enskilda sessioner ges i:

  • Helande samtal
  • Andningsmedvetenhet

Önskar du ayurvedisk hälsovägledning eller massage

rekommenderar jag Ingalill Ljungcranz Pettersson

www.halsohjulet.se

halsohjulet.ingalill@spray.se

076-8371540