Personlig presentation

Jag heter Evelin Petersson och har mer än 20 års erfarenhet av att leda kurser i personlig utveckling. 1991-92 gick jag andningspedagogutbildningen på Väddö. 1997-98 genomgick jag kundaliniyogalärarutbildning. Det har blivit flera resor till Indien och i januari 2005 blev jag initierad deeksha-givare. Intuitiv coach-utbildning genomgicks 2009. Instruktörsutbildning i Medveten andning med Anders Olsson gjordes 2018. Jo, det har blivit flera kurser och resor, den sk personliga utvecklingen pågår ständigt.
    

Jag är född och uppvuxen på landsbygden i södra Småland i en by som heter Boön. Tidigt bar livsresan iväg till studier i Älmhult, Växjö och sedan Stockholm. Jag har arbetat som lärare både på grundskolan, gymnasiet och på folkhögskola. I Stockholm stannade jag i 15 år. Så en dag berättade min mor att granngården till mitt föräldrahem skulle säljas. Jag hörde en inre röst som blixtsnabbt sa: ”Om min bror köper gården, så köper jag huset av honom och har yoga i vardagsrummet.” Denna tanke var först chockerande, men mognade och så småningom flyttade jag tillbaka till hembyn.

Här har jag nu bott sedan 2006. Jag har inrett ett yogarum på övervåningen och den egna verksamheten är igång. Det blir också en hel del målningsarbeten, trädgårdsskötsel och småprat med katterna. Ann-Kristin – sommarkurs Grimslöv ”Tack för den sköna yogaveckan i somras. Vi fick så mycket under de där dagarna - inte bara yogarörelser. Du får med din underbara person andra att känna stort välbefinnande. Jag tänker tillbaka på det med stor glädje. Och jag var förvånad att min kropp klarade av det så bra.”

Lisbeth - "Mycket sympatiskt ledarskap. Du utstrålar lugn och trygghet vilket smittar av sig på mig."